Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Ajankohtaista

Tälle sivulle julkaistaan ajankohtaista tietoa paikasta, tapahtumista ja muusta päivän polttavasta materiaalista.

Sivu 1 / 17  > >>

05.09.2017

Kuntokiipeilyryhmän aloitus siirtyy 4.10 alkavaksi vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Toivottavasti siihen mennessä saadaan ryhmä täyteen! Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet täällä.

 

28.08.2017

Syyskuun alusta siirrytään jälleen talviaukioloaikoihin eli olemme avoinna päivittäin.

Ma - pe klo 15 - 21

La & su klo 12 - 18

Syksy tuo mukanaan myös niin uudet kuin vanhat ryhmät:

Lasten kiipeilyryhmissä alkaa paikat täyttyä hyvää vauhtia. Vain nuorimpien (5-8 vuotiaat) aikaisemmassa ryhmässä (klo 15.30-16.30) on pari paikkaa vapaana.

Syksyn uutuutena on 6.9 alkava aikuisille tarkoitettu matalan kynnyksen kuntokiipeilyryhmä, jossa tavoitteena on kohentaa osallistujien kuntoa kiipeilyn ympärille rakennetuin harjoittein. Paikkoja ryhmään on 10 ja ilmoittautuminen on nyt auki.

Myös kehonhuoltoryhmä starttaa keskiviikkona 6.9. Lisätiedot kehonhuoltoryhmän sisällöstä ja osallistumismaksuista täällä.

Tervetuloa mukaan!

 

24.08.2017

Moi!

Kaipaatko tekniikkaoppia vaikeampien reittien selätykseen tai kiinnostaako köysikiipeily?

Silloin kannattaa ottaa hommat haltuun BoulderSaimaan kiipeilykursseilla! Syksyn kurssiaikataulut on nyt lisätty kurssit-sivulle!

Tervetuloa oppimaan uutta!

 

07.08.2017

Syksyn junnuryhmäpaikat täyttyvät hyvää vauhtia ja kovan kysynnän vuoksi nuorimpien (5-8 vuotiaat) ryhmiä perustetaan toinen mikäli osallistujia saadaan tarpeeksi. Tulevan syksyn uutuutena uusi ryhmä myös 13-19 vuotiaille nuorille. Tämä ryhmä järjestetään yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Syke Sataan- hankkeen kanssa!

Katso kiipeilyajat, ilmoittautumisohjeet ja muut tiedot ryhmistä junnuryhmät- sivulla.

Tervetuloa mukaan syksyn ryhmiin!


07.08.2017

Paikallislehti Etelä-Saimaa haastatteli BoulderSaimaan nokkamiestä Tuomo Lankista ja tuloksena sunnuntaina 6.8.2017 julkaistiin lehdessä hieno juttu BoulderSaimaan taustoista. Lue koko juttu täältä.