Suomi / English / Русский
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Ajankohtaista

Tälle sivulle julkaistaan ajankohtaista tietoa paikasta, tapahtumista ja muusta päivän polttavasta materiaalista.

Sivu 1 / 20  > >>

15.05.2018

Joku kanssakiipeilijä on ehkä ehtinyt ihmetellä, kun piipahtelen satunnaisesti myös siviileissä hallin puolella, muistiinpanoja kirjoitellen tai kahvia juoden. Selityksenä sille on työni eli rohkaisu- ja ideointipalvelu Sohvalla Oy, joka toimii nyt myös Lappeenrannan viihtyisimmässä miniviidakossa, BoulderSaimaan takahuoneessa. 

Juhlistaakseen perustamistaan sekä kiitoksena BS:n kiipeilijöille heidän panoksestaan hallin kannustavan tunnelman ylläpitämisessä, Sohvalla pitää takahuoneen oven avoinna ja tarjoaa kakkukahvitperjantaina 18.5.2018 klo 15 alkaen. Tervetuloa!

Seinältä löytyvän kiipeilyeuforian bonuksena myös BS:n takahuoneesta saa siis perjantaina reippaita annoksia lämmintä hymyä ja inspiraatiota viikonloppuun!

Etenkin kakun syömiseen apuja toivoen, 

Laura

PS. Mustat sohvat ovat todellakin huikean mukava paikka keskusteluille. Kokeilkaa vaikka!

 

07.05.2018

Moi!

Seuraava köysikiipeilyn peruskurssi (yläköysikiipeily) järjestetään torstaina 17.5 klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan oppimaan köysikiipeilyn perusteet turvallisesti kurssille!

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet kurssit- sivulla!

 

06.05.2018

Kiinnostaako ulkokiipeily, mutta oma pädi puuttuu vielä?

BoulderSaimaalta voit vuokrata myös ulkokiipeilyyn tarkoitettuja patjoja. Patjan vuokrahinta on 20€/vrk ja 30€/vkl. Vuokrattava pädi on Organicin Big pad eli riittävän iso korkeammillekin bouldereille.

Ei muuta kun kokeilemaan myös ulkokiipeilyä!

 

21.04.2018

Hei!


Kesän 2018 junnuryhmien aikataulut ja tiedot on lisätty junnuryhmät- sivulle! Kesän ryhmät alkavat kesäkuun alussa ja jatkuvat elokuun loppuun. Kiipeilypäivät ovat tiistai ja keskiviikko.

Ilmottautuminen kesän ryhmiin on nyt avattu! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

 

20.04.2018

BoulderSaimaan perinteeksi muodostunut kevätretki tulee taas!

Retkikohde on vielä hämärän peitossa, mutta perinteisesti kohteeksi valikoituu paikka jossa on kaikille tasoille sopivaa kiipeilyä. Näin reissu soveltuu hyvin myös ulkokiipeilyä aloitteleville!

Siirtyminen kiipeilykohteeseen järjestetään kimppakyydeillä ja jokainen vastaa omista majoitus- ja muonitustarpeistaan. Kyseessä ei siis ole varsinaisesti BoulderSaimaan järjestämä matka, vaan BS:n kiipeilijöiden yhteisreissu. Kiipeily yms. toiminta tapahtuu siis omalla vastuulla!

Pistähän päivät kalenteriin ja lähde mukaan nautiskelemaan ulkokiipeilymenosta BS:ltä tutun porukan kanssa!

Lisätiedot ja päivittyvät kuulumiset reissun suhteen BS:n facessa: 
https://www.facebook.com/events/436920946733347/

Tervetuloa mukaan!