Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

 

Kuntokiipeily- ja kehonhuoltoryhmät

 

Kuntokiipeilyryhmä

Kiinnostaako kiipeily, muttet tunne ketään jonka kanssa uskaltaisit seinälle? Vai haluaisitko ottaa kaverisi kanssa lentävän lähdön uuteen harrastukseen?

BoulderSaimaan kuntokiipeilyryhmä on aloittelijoille tai muutamia kertoja kiipeilyä kokeilleille suunnattu matalan kynnyksen ohjattu kiipeilyryhmä, jonka tavoitteena on tutustuttaa osallistujat kiipeilyn maailmaan.

Harjoitukset aloitetaan aina huolellisella alkulämmittelyllä, jonka jälkeen siirrytään seinälle. Harjoitukset ovat kiipeilypainotteisia ja tunneilla käydään läpi tärkeimmät kiipeilyn perustekniikat.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kiipeilystä tahi erikoisvoimia. Kaikille löytyy sopivia haasteita ja ohjaajamme ovat tunneilla mukana ohjaamassa!

Ryhmän osallistumismaksu on 99€. Hinta sisältää vuokrakengät, valjaat ja ohjauksen kuuteen harjoitukseen (6x75min).

Ryhmän maksimikoko on 10 hlö. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi.

Tervetuloa mukaan kiipeilyn maailmaan!

 

Seuraava kuntokiipeilyryhmä:

Seuraava kuntokiipeilyryhmä alkaa 6.3. klo 17.45-19 jatkuen joka keskiviikko 10.4 asti samaan aikaan. Tervetuloa mukaan!

 

 

Kehonhuoltoryhmä

Kiipeilijän kehonhuoltotunnit aina keskiviikkoisin klo 19-20! Voit unohtaa perinteiset venyttelyt ja viruttelut. Tämä tunti tarjoaa tehokasta harjoittelua, mikä huoltaa samalla koko kroppaa!

”En oo ikinä ollu näi hyväs kunnossa! Ja selkäkivutki o lähteneet.”

Harjoitteet edistävät yleiskunnon lisäksi ryhtiä, tasapainoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tavoitteena on saada keho toimimaan optimaalisesti. Jos tunnilla on nilkka vinossa, kuulet kyllä siitä.

Tunneille voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Kertamaksu 13€ ja 10xsarjakortti 99€.

Tervetuloa mukaan!

 

Kehonhuoltotunnit:

Kehonhuolto järjestetään joka keskiviikko klo 19-20.