Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

Junnuryhmät kesä 2019

 

Lasten kiipeilyryhmien info

BoulderSaimaan junnuryhmät pyörivät myös kesällä 2019!

Kiipeily on lapselle erinomainen harrastus, jossa lapsi oppii kehonhallintaa, ongelmanratkaisua ja ryhmässä toimimista. Lisäksi kiipeily on erittäin monipuolista liikuntaa! BoulderSaimaan kiipeilyryhmissä 5-13 vuotiaat lapset pääsevät kiipeilemään viikoittain yhdessä muiden lasten kanssa.

Ryhmiin otetaan 10-12 lasta yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi. Ryhmien ohjaamisesta vastaavat ohjaajat, joilla on jo vuosien kokemus lasten kiipeilytoiminnan järjestämisestä. Jos joku asia askarruttaa, niin meitä kannattaa vetää rohkeasti hihasta ja kysäistä. Kysyvä ei tieltä eksy! Yhteystiedot löydät sivun lopusta.

 

Ryhmät ja aikataulu

Ryhmät alkavat kesäkuun alussa viikolla 23 tiistaina 4.6.2019 ja päättyvät elokuussa koulujen alkaessa viikolla 32. Viimeinen kesäryhmän kokoontuminen on 7.8.2019.

Ryhmien harjoitusajat löytyvät alta. Paikalle kannattaa tulla 10 minuuttia ennen tunnin aloitusta, jotta kiipeily päästään aloittamaan suunniteltuun aikaan.

Tiistai

Isot 1 (9-13 vuotiaat) klo 15.15-16.15

Pienet 1 (5-8 vuotiaat) klo 16.30-17.30

Keskiviikko

Isot 2 (9-13 vuotiaat) klo 15.15-16.15

Pienet 2 (5-8 vuotiaat) klo 16.30-17.30

Ryhmän järjestämiseen tarvitaan vähintään kuusi osallistujaa. Jos tuo määrä ei täyty yhdistelemme ryhmiä sopivan ryhmäkoon saavuttamiseksi. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan ilmoittautuneille erikseen.


Osallistujamäärä, ohjaajat ja varusteet

Kiipeilemään tullessaan lapselle kannattaa varata mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullo. Kiipeilykengät, valjaat ja muut varusteet löytyvät hallilta.

 

Ohjattujen ryhmien kuvaus

Harjoituksissa tehdään viikoittain vaihtuvia tehtäviä ja kiipeillään paljon. Joka kerta tehdään myös lyhyt alkulämmittely ja loppuverryttely erilaisia leikkejä ja pelejä unohtamatta.

Ryhmät sopivat hyvin myös junnuille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kiipeilystä.

Kaikessa toiminnassa painotetaan lapsen omaa tekemistä ja kehittymistä omaan tahtiin. Toiminnassa pyritään välttämään kilpailua lasten välillä ja jokainen kilvoittelee lähinnä itsensä kanssa. Toisinaan ryhmissä tulee esiin tilanteita, joissa lapset kilpailevat toisiaan vastaan, mutta se ei ole kesäryhmien toiminnan tarkoitus. Tarkoituksena on järjestää hauskaa liikunnallista tekemistä kaiken tasoisille kiipeilijöille!

 

Osallistumismaksu ja sisältö

Kesäryhmän osallistumismaksu on 125€/lapsi. Osallistumismaksu sisältää kesäkauden ohjatut harjoitukset (yhteensä kymmenen harjoitusta), vuokrakengät ja –valjaat.

Osallistumismaksu sisältää myös kiipeilyvakuutuksen ohjatuille harjoituskerroille. Kiipeilyvakuutus on OP vakuutuksesta. Vakuutus korvaa hoitokuluja 8500€ asti. Halutessanne tarkemmat tiedot vakuutuksesta sähköpostitse.

Osallistumismaksu sisältää 10 x sarjakortin (sis. varusteet) BoulderSaimaalle. Tämä kortti on perhekohtainen ja sitä voi käyttää ohjattujen kertojen lisäksi! Kortti on voimassa viikolle 32 eli 11.8.2019 asti.

Lasku lähetetään ilmoittautuneille erillisellä sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen. Koko kauden maksu maksetaan yhdessä erässä. Laskun maksuehto on 14 vuorokautta.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Aikaisemmin ryhmissä mukana olleille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 29.4. Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa maanantaina 6.5.2019. Ryhmien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla infoätbouldersaimaa.fi tai puhelimitse 040-6304010 (BoulderSaimaan aukioloaikoina ma-pe klo 15-21 ja la&su klo 12-18.)

Laittakaa ilmoittautumiseen toive mihin ryhmään haluaisitte ilmoittautua, lapsen nimi, ikä sekä huoltajan nimi, puhelin numero ja sähköpostiosoite. Pidätämme oikeuden yhdistää ryhmiä, jos osallistujia ei saada johonkin ryhmään tarpeeksi.

”Hei,

Haluaisin ilmoittaa poikani Matti Mallikas BoulderSaimaan syksyn 2018 junnuryhmään. Matti on 12 vuotias ja hän haluaisi ISOT 2 ryhmään joka kokoontuu tiistaisin.

Ystävällisin terveisin,

Teemu Mallikas

05012345678 & teemumallikas@höpönlöpö.fi”

 

Yleistä harjoitusten sisällöstä

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

 

Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!