Suomi / /
BoulderSaimaa
BoulderSaimaa

 

Syksyn ryhmät

 

Syksyn aikataulu (4.9 – 18.12):

5-8 vuotiaat (Ryhmä 1) maanantaisin klo 15.30-16.30 (täynnä)

5-8 vuotiaat (Ryhmä 2) maanantaisin klo 16.30-17.30 (täynnä)

9-12 vuotiaat maanantaisin klo 17.40-18.40 (täynnä)

13-19 vuotiaat maanantaisin klo 18.45-19.45 (Yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Syke Sataan- hankkeen kanssa)

 

Ryhmien sisältö ja tavoitteet

5-8 vuotiaat:

Nuorimpien (5-8 vuotiaat) kanssa tavoitteena on harjoitella kiipeilyn perusteita erilaisten leikkien ja pelien avulla. Jokaisella kerralla tehdään alkulämmittely sekä erilaisia kiipeilyharjoituksia. Ryhmän kanssa kiipeillään sekä boulderseinällä että köysikiipeillen. Ryhmä toimii jatkuvassa ohjauksessa ja tehtävissä on mukana myös erilaisia ryhmätehtäviä.

9-12 vuotiaat:

9-12 vuotiaiden ryhmän kanssa tehdään jo enemmän kiipeilyharjoitteita pelejä kuitenkaan unohtamatta. Tämän ryhmän kanssa aloitetaan myös erilaisten köysikiipeilytaitojen harjoittelu. Niihin kuuluvat mm. solmujen, varmistamisen ja muiden varusteiden kanssa toimiminen.

13-19 vuotiaat (Yhteistyössä Lappeenrannan kaupungin Syke Sataan- hankkeen kanssa):

Syke Sataan- hankkeen tarkoituksena on tarjota 13 - 19 -vuotiaille lappeenrantalaisille maksutton harrasteliikuntamahdollisuus. Hankkeen puitteissa nuori voi vapaasti osallistua päivittäin järjestettäviin liikuntalajeihin ympäri kaupunkia. Lisätietoa hankkeesta ja muista mukana olevista lajeista hankkeen Facebook- sivuilla.

BoulderSaimaalla järjestettävän ryhmän tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus tutustua kiipeilyn mielenkiintoiseen maailmaan. Ryhmän kanssa harrastetaan niin boulderkiipeilyä kuin köysikiipeilyä kokeneiden kiipeilyohjaajien ohjaamana.

 

Kaikessa junnuryhmätoiminnassa tavoitteena on turvallinen kiipeilyn harrastaminen ja ryhmätyötaitoiset lapset ja nuoret. Kiipeily opettaa nuorille itseluottamusta, kehonhallintaa ja haastavissa tilanteissa toimimista. Lue lisää lasten kiipeilyharrastuksesta blogissamme!


Hinta

BoulderSaimaan järjestämien ohjattujen junnuryhmien hinta on 50€/lapsi/kk (sisarukset 45€/lapsi/kk). Osallistumismaksu maksetaan koko kaudelle kerrallaan (syyskausi: syys-joulukuu, kevätkausi: tammi-toukokuu ja kesäkausi: kesä-elokuu).

Hinta sisältää yhden ohjatun harjoituksen viikossa, kiipeilykengät, valjaat ja kiipeilyvakuutuksen ohjattuihin harjoituksiin.

Lisäksi osallistujat saavat 10*kortin (Yksi 10*kortti/osallistuja). Näitä kertoja voi käyttää ohjattujen harjoitusten lisäksi esim. vanhempien kanssa tapahtuviin käynteihin. 10*kortti on perhekohtainen ja se on voimassa kunkin kauden loppuun.

Osallistumismaksu suoritetaan laskulla ennen ensimmäistä kertaa.

 

Lisätiedot & ilmoittautuminen

Ryhmiin voi ilmoittautua sähköpostilla tai BoulderSaimaan kassalla. Sähköposti-ilmoittautumiset osoitteeseen infoMIUMAUbouldersaimaa.fi.

Ilmoittautumiseen osallistujan nimi ja ikä sekä yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Vastausviestiin saatte kuittauksen ilmoittautumisesta, lisätietoja ja laskun. Laskun maksu toimii lopullisena ilmoittautumisena kerhoon.

 

Tervetuloa mukaan!

Kiipeilyterveisin,
Tuomo & Sanna