BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

BoulderSaimaa suljettu toistaiseksi / BoulderSaimaa is closed due COVID-19!

Päivitetty 19.3.2020: Lisätietoja aiheesta BoulderSaimaan blogissa!

Suomen hallitus linjasi 16.3.2020 klo 16.45 alkaneessa tiedotustilaisuudessaan uusia toimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

”Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

”Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.”

Hallituksen suosituksesta myös BoulderSaimaan kiipeilykeskus suljetaan 16.3.2020 klo 18 alkaen. Halli on suljettu toistaiseksi ja sulkeminen koskee myös vuosijäseniä ja premium 10x sarjakorttilaisia. Tiedotamme tilanteen kehittymisestä BoulderSaimaan sosiaalisen median kanavissa (Facebook & Instagram) ja verkkosivuiltamme www.bouldersaimaa.fi/ajankohtaista.

Yhteiskunnallinen tilanne on nyt erittäin poikkeuksellinen ja sillä on vaikutuksia kaikkiin kansalaisiin. Olemme tässä tilanteessa yhdessä ja yhdessä tulemme tästä selviämään. Voimaa!

– Tuomo / BoulderSaimaa

Yhteydenotot ja kysymykset tuomo(ät)bouldersaimaa.fi

Lisätietoja:

www.valtioneuvosto.fi

www.bouldersaimaa.fi/ajankohtaista