BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

BoulderSaimaa avaa ovensa 1.6.2020 alkaen! / BoulderSaimaa will re-open 1.6.2020!

Info in English below!

Uusimmat tiedot

Päivitetty 26.5.2020: Halli avataan normaaliin toimintaan 1.6.2020 alkaen! Kaikkien tilan käyttäjien on hyvä pitää mielessään tutut hygieniaohjeistukset, joista tärkeimmät löydät täältä.

Kesällä olemme avoinna arkisin klo 15-21 ja lauantaisin klo 12-18. Kesäsunnuntaisin halli on suljettu.

Aikaisemmin käytössä olleet sarjakortit toimivat normaalisti ja niille lisätään käyttöaikaa hallin kiinnioloaikaa vastaavasti. Tervetuloa seinälle!

Päivitetty 11.5.2020: Premium 10x korttilaiset pääsevät seinälle 12.5.2020 klo 9 alkaen. Vuosijäseniä ja premium 10x korttilaisia koskien tilan käyttäjämäärä on tällä hetkellä rajoitettu kymmeneen samanaikaiseen kiipeilijään. Maksimikäyttäjämäärän ylittäessä käytettään ns. autiotupasääntöä eli ensimmäisenä tullut antaa vuoron seuraavalle. Tilassa olevien kiipeilijöiden määrän voi tarkistaa ennakkoon alla olevan linkin kautta.

Päivitetty 7.5.2020: Vuosijäsenet pääsevät rajoitetusti (max 10 hlö kerrallaan) seinälle 6.5.2020 alkaen ja näillä näkymin halli avataan suurelle yleisölle 1.6.2020 alkaen. Tiedotamme aiheesta aktiivisesti tällä sivulla ja BS:n sosiaalisen median kanavissa.

Päivitetty 6.5.2020: Voit tarkastaa hallissa sisällä olevien kiipeilijöiden määrän tästä linkistä. Vuosijäsenet: muistakaa leimata kortti tiskillä hallille tullessa ja lähtiessä, jotta laskuri toimii oikein.

Poikkeustilan purkamisen taustat ja aikataulun löydät blogistamme EXIT korona!

Lisätietoja asiakashyvityksistä ja hallin kiinnioloaikana tehtävistä toimenpiteistä löydät blogistamme Suomi poikkeustilassa – BoulderSaimaa suljettu toistaiseksi!

Valmistaudumme avaamiseen!

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehtyjä kansallisia toimia on alettu purkaa ja myös BoulderSaimaalla asteittaista avaamista valmistellaan aktiivisesti.

Valmisteluja on tehty mm. henkilökunnan koulutuksen suhteen, kun Suomen arvostetuimpiin reitintekijöihin lukeutuva Sami Rompainen Kuopion Voemalta kävi avaamassa näkemyksiään reitintekoon liittyen! Koulutus antoi paljon uutta inspiraatiota reitintekijöillemme ja koulutuksen tuloksista päästään varmasti nauttimaan jatkossa seinillä!

Shortly in English

BoulderSaimaa has been closed due COVID-19 pandemia from 16.3.2020. BoulderSaimaa will re-open on Monday 1.6.2020.

Summertime opening hours:

Monday – Friday 15-21

Saturdays 12-18

All 10 x passes and monthly passes (serial cards) can be used again we can open doors. Service time to those cards will be added according the time that BoulderSaimaa was closed during the ”corona spring”.

Questions? Don’t hesitate to contact us: info atsign bouldersaimaa dot fi

Epidemian alkuvaiheet

Suomen hallitus linjasi 16.3.2020 tiedotustilaisuudessaan toimia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi:

”Rajoitetaan julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suositellaan välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

”Suljetaan valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, vanhusten päivätoiminta, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset. Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.”

Hallituksen suosituksesta myös BoulderSaimaan kiipeilykeskus suljettiin 16.3.2020 klo 18 alkaen.

Epidemian vaikutukset BoulderSaimaan toimintaan

Noudatamme hallituksen linjaa ja pidämme hallin yleisöltä suljettuna toistaiseksi. Tämä koskee myös vuosijäseniä ja premium 10x sarjakorttilaisia. Tiedotamme tilanteen kehittymisestä tällä verkkosivulla ja BoulderSaimaan sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram ja YouTube).

Olemme tarttuneet voimakkaisiin toimiin turvataksemme sisäkiipeilyharrastuksen jatkumisen Lappeenrannassa myös kriisin jälkeen.

Yhteiskunnallinen tilanne on nyt erittäin poikkeuksellinen ja sillä on vaikutuksia kaikkiin kansalaisiin. Olemme tässä tilanteessa yhdessä ja yhdessä tulemme tästä selviämään. Voimaa!

Tuomo / BoulderSaimaa

Yhteydenotot ja kysymykset tuomo(ät)bouldersaimaa.fi

Lisätietoja:

www.valtioneuvosto.fi

BoulderSaimaan blogiteksti aiheeseen liittyen: Suomi poikkeustilassa – BoulderSaimaa suljettu toistaiseksi!