BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Naisten kiipeilyilta 28.3.2020!

Arvon naiset! Kiinnostaako luontoilu?

Epätavallisen pitkästä marraskuusta ja vähälumisesta talvesta innostuneina tämän kevään naisten kiipeilyillan teemaksi valikoitui ulkokiipeilyyn valmistautuminen! Ja koska yhteiset suunnitteluillat lisäävät kivasti motivaatiota ja rohkeutta uusille kokemuksille, niin mikäpä sen mainiompi tilaisuus kuin Naisten Kiipeilyilta la 28.3. klo 18-21!

Ulkokivillä boulderointi ja kallioilla köysittely tarjoavat omanlaisensa kokemuksen sekä luonnosta että kiipeilystä. Siinä missä BoulderSaimaalle voi saapua ilman mitään käsitystä kiipeilystä, ennen metsään suuntaamista on hyvä tutustua muutamiin perusjuttuihin.

Illan ohjelmassa on kiipeilyn lisäksi rento oppimäärä vastauksena kysymyksiin, kuten Mitä? Missä? Miksi? ja hyvinkin mahdollisesti myös siihen hauskimpaan Kenen kanssa?! Varusteet, eväät, tekniikkaharjoittelu, etiketti… Lopuksi nautiskellaan totuttuun tapaan myös palauttavista herkuista!

Tervetuloa jakamaan omia kokemuksia ja ammentamaan lisämausteita muiden näkemyksistä kiipeilyn monipuoliseen harrastamiseen!

Osallistumismaksu 10 € (sis. ohjelman ja tarjoilun).

Kiipeily – ah! mikä ihana syy viedä omat läheisetkin ihastelemaan jääkauden muovaamien kivien kauneutta!