BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Onnin liikkuvuustyöpaja 28.7.

Melkeinpä jokainen kiipeilijä hyötyisi paremmasta liikkuvuudesta. Useimmiten sitä yritetään kehittää staattisesti venyttelemällä. Mutta kuinka hyvin staattinen venyttely toimii liikkuvuuden lisäämisessä?

Tässä työpajassa käydään monipuolisesti läpi erilaisia liikkuvuusharjoittelun muotoja ja niiden hyötyjä. Dynaaminen venyttely on varmasti jo monelle tuttua. Entä voima- ja liikkuvuusharjoituksen yhdistäminen, jännitys-rentoutustekniikat, lihaskalvoja mobilisoivat harjoitukset tai spesifit pallo- ja rullakäsittelyt?

Monipuolinen liikkuvuusharjoittelu on kaikin puolin tehokasta. Se avaa jumeja, voi lisätä harjoituksen aikaista suorituskykyä, ennaltaehkäisee vammoja, tehostaa palautumista, ja ennen kaikkea, auttaa toppaamaan kiipeilyreittejä!

Jos liikkuvuuden ja suorituskyvyn edistäminen kiinnostaa, tule mukaan. Työpaja sisältää sopivasti kevyttä taustaa liikkuvuusharjoittelun perusteista ja paljon erilaisia harjoituksia ja menetelmien soveltamista jokaisen tarpeisiin sopiviksi.

Työpajan vetää Onni Hämäläinen, fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Onnilla on pitkä kokemus monipuolisesta harjoittelusta sekä asiakastyöstä liikunnan- ja kuntoutuksen parissa.

Työpaja järjestetään 28.7. klo 18.30 ja se kestää 2-2,5 tuntia. Hinta on 25€, maksu suoritetaan paikan päällä. Mukaan tarvitset joustavat vaatteet sekä juomista.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset sähköpostitse info@bouldersaimaa.fi taikka BoulderSaimaan henkilökunnalle. Työpajaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten ilmoittaudu nopeasti!