BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Syksy-cup 6.9. – 4.12.2021!

Mitä?

BoulderSaimaan leikkimielinen syksy-cup tulee! Syksy-cupia kisaillaan syyskuusta joulukuuhun joka viikko.

Kisa alkaa viikolla 36 eli 6.9. ja huipentuu pikkujouluissa 4.12. jos koronatilanne mahdollistaa tuolloin pikkujoulujen järjestämisen! Halli on perjantaina 3.12. suljettu reitinteon vuoksi kun pikkujouluihin tehdään kokonaan uudet uljaat reitit!

Reitit ja pisteytys?

Syksy-cup kiipeillään viikon reiteillä eli joka maanantai seiniltä löytyy yhdestä neljään uutta probleemaa ratkottavaksi. Reittejä tosi helposta super vaikeaan eli kaikille löytyy tekemistä. Reittejä voi kiivetä aina niin kauan kuin ne seinältä löytyy (seuraa hallin purkulistaa).

Zone = yksi piste

Toppi = toinen piste

Jokaiselle viikon reitille 6.9. alkaen merkitään myös zone ote, josta saa yhden pisteen. Toisen pisteen saa toppaamalla reitin. Yhdeltä viikon reitiltä saa siis parhaimmillaan kaksi pistettä.

Syksy-cup huipentuu 4.12.2021 järjestettävissä pikkujouluissa, johon tehdään koko hallin täydeltä uusia probleemia.

Sarjat & hinnat?

Sarjat alle 16v / yli 16v / masters eli +40v

Syksy-cupiin osallistuminen ei maksa ylimääräistä eli normi sisäänpääsyllä pääsee mukaan.

Palkinnot?

Arvontapalkinto (kuukausi ilmaista kiipeilyä) arvotaan jokaisen vähintään viisi reittiä kiivenneen ja merkanneen kesken! Arvonta suoritetaan pikkujouluissa 4.12.2021.

Sarjojen parhaat palkitaan pikkujoulujen yhteydessä!

Miten pääsen mukaan?

Kiipeile viikon reittejä aktiivisesti ja merkkaa suorituksesi hallilta löytyvään listaan aina viikon reitin kiivettyäsi!

Pistetilanne (vko 41 jälkeen)