BoulderSaimaa
Ajankohtaista
Ota yhteyttä

Tulisitsie meille töihi?

BoulderSaimaa etsii uusia osa-aikaisia työntekijöitä asiakaspalveluun ja reitintekoon toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työtehtäviä voidaan yhdistää hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Asiakaspalvelutyö sisältää asiakkaiden ohjaamista, kassatyöskentelyä sekä kiipeilyhallin turvallisuudesta ja siisteydestä huolehtimista. Työ edellyttää kiipeilyn tuntemusta, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä englannin kielen taitoa. Aiempi työkokemus asiakaspalvelusta tai liikunta-alalta katsotaan eduksi. Asiakaspalvelutyössä työaika on arkisin 14:30-20 ja viikonloppuisin 11:30-17. Ryhmänohjaustehtäviä on lisäksi ajoittain tarjolla näiden työaikojen ulkopuolella. Viikottainen työaika asiakaspalvelutehtävissä on 0-15 tuntia.

Reitintekotehtävät edellyttävät pidempää harrastuneisuutta kiipeilyn parissa sekä näkemystä siitä, millaista on hyvä kiipeily. Työ on luovaa, mutta vaatii samalla huolellisuutta turvallisuusseikkojen suhteen. Reitinteon lisäksi työhön kuuluu hallin turvallisuudesta ja siisteydestä huolehtimista. Reittejä rakennamme arkisin ennen kiipeilyhallin avaamista. Viikottainen työaika reitinteossa on 0-10 tuntia.

Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta. Työntekijämme saavat käyttää hallia kiipeilyharrastukseensa työsuhde-etuna.

Lisätietoja tehtävistä saat tulemalla hallille ja kysymällä henkilökunnalta taikka puhelimitse Villeltä numerosta 0405936399.

Vapaamuotoisen hakemuksen ansioluettelon kera voit lähettää 14.8. mennessä osoitteeseen ville@bouldersaimaa.fi. Haastattelemme hakijat sitä mukaa kun hakemuksia saapuu, joten lähetäppä hakemuksesi reippaasti samoin tein!