Lockdown- paketti!

45,00 

Kiipeily jatkuu myös koronan jälkeen!

BoulderSaimaan Lockdown selviytymispakkauksella voit valmistautua kiipeilyharrastuksen jatkamiseen kotisohvalta käsin!

Paketti sisältää seuraavat Lappeenrannan parhaat:
Tekemämme 37 minuuttisen kiipeilyn tekniikkavideon
Suomen parhaana paahtimona 2020 palkitun Lehmus Roasteryn mainiota Sammonlahti: Italian Roast– kahvia (220g)
Suussa sulavia Fazer Marianne karamellejä (220g)

Oman kiipeilyn kehittämisen ohella tuet samalla BoulderSaimaan kiipeilymahdollisuuksien olemassaoloa ja kehitystä myös jatkossa!

Osasto:

Kuvaus

Nyt on hyvä aika valmistautua kiipeilyharrastuksen jatkumiseen myös koronan jälkeen. Lockdown paketilla saat BoulderSaimaan henkilökunnan kuvaaman mainion tekniikkavideon, jonka avulla kehität omaa kiipeilytekniikkaasi! Tekniikkavideon oheen voit keittää Suomen parhaan paahtimon, Lappeenrantalaisen Lehmus Roasteryn maukkaat kahvit ja nauttia Fazerin klassia punavalkoraidallisia Marianne karamelleja.

BoulderSaimaan vuosijäsenistä 91% kyselyyn vastanneista piti tekniikkavideota melko tai erittäin hyödyllisenä oman kiipeilyn kannalta!

Tilaajille lähetetään linkki tekniikkavideoon viimeistään seuraavana arkipäivänä. Linkin kautta pääset katsomaan videota niin monta kertaa kuin haluat. Videolla käydään läpi kaikki kiipeilyn perustekniikat ja annetaan vinkkejä niiden omatoimiseen harjoitteluun.

Kahvi ja Mariannet toimitetaan bussirahtina lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen ajan hengen mukaisesti kierrätyspahvilaatikoissa! Kotimaan toimitus sisältyy hintaan.

Hanki Lockdown- pakettisi nyt ja valmistaudu hallien avaamiseen parhaassa Lappeenrantalaisessa seurassa!

Lisätiedot

Paino0.7 kg