BoulderSaimaa
BLOGI KIIPEILYSTÄ JA IHMISISTÄ SEN YMPÄRILLÄ #SUOMENLESOINKIIPEILYBLOGI

Vuosijäsenyyden uusi aika!

15.06.2018

Teksti: Tuomo

Kuva: Arttu Muukkonen

EDIT 8.3.2021 (Tiedot päivitetty ajantasaiseksi)

BoulderSaimaan vuosijäsenet pääsevät kiipeilemään hallille vapaasti omien aikataulujen puitteissa omalla kulkukortilla vaikka kellon ympäri!

Vuosijäsenyydellä kiipeilet vaikka keskellä yötä!

Miksi?

Haluamme tarjota aktiivisille treenaajille mahdollisuuden harjoitella vapaasti omien aikataulujen mukaan. Haluaisitko treenata aikaisin aamulla tai iltamyöhällä? Vai oletko kenties vuorotöissä ja treeni olisi mukava tehdä vaikka keskellä päivää? Tai tekisikö mielesi tehdä lyhyt alkulämmittely ennen ulkokiipeilyä?

Tämä kaikki on vuosijäsenille mahdollista!

Miten vuosijäseneksi pääsee?

Vuosijäseneksi voit liittyä BoulderSaimaan kassalla. Aluksi käymme läpi sopimuksen ja muutamia yleisiä asioita, jonka jälkeen henkilökuntamme antaa sinulle oman avainkortin, jolla pääset treenaamaan juuri silloin kuin sinulle sopii.

Vuosijäsenyys maksaa 55€/kk ja opiskelijoille 50€/kk. Vuosijäsensopimus tehdään vähintään vuodeksi, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Vuosijäsenyys laskutetaan kerran kuukaudessa. Lasku lähetetään sähköpostiin.

Vuosijäsenyys sisältää:

24/7 treenimahdollisuus

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (pl. ruuat ja juomat)

Vuosijäsenyyden hinnat:

Aikuiset 55€/kk

Opiskelijat 50€/kk

Alle 15v 45€/kk 

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella vuosijäsenyyden uudistus on tarjonnut monelle aivan uudet harjoittelumahdollisuudet vaikkapa vuorotyön rytmittämässä arjessa. Tervetuloa mukaan!

Liity vuosijäseneksi ja treenaa juuri silloin kuin se sinulle sopii. Vuosijäsenyydet myynnissä kassallamme tai ota yhteyttä infoätbouldersaimaa.fi!