BoulderSaimaa
BLOGI KIIPEILYSTÄ JA IHMISISTÄ SEN YMPÄRILLÄ #SUOMENLESOINKIIPEILYBLOGI

Vuosijäsenyyden uusi aika!

15.06.2018

Teksti: Tuomo

Kuva: Arttu Muukkonen

EDIT 12.4.2019 (Tiedot päivitetty ajantasaiseksi)

BoulderSaimaan vuosijäsenyys on uudistunut. BoulderSaimaan vuosijäsenet pääsevät kiipeilemään hallille vapaasti omien aikataulujen puitteissa omalla kulkukortilla vaikka kellon ympäri!

BoulderSaimaan vuosijäseneksi ovat vuosien saatossa liittyneet alueen innokkaimmat kiipeilyn harrastajat. Jo pari kertaa viikossa treenaaville vuosijäsenyys on kaikkein edullisin tapa kiipeillä. Vuosijäsenyyden etuna on aikaisemmin ollut rajoittamaton kiipeily aukioloaikoina, 10% alennus tuotteista ja BS:n treenipaita.

Jatkossa vuosijäsenet pääsevät harjoittelemaan halutessaan vaikka ympäri vuorokauden! BoulderSaimaan pääoveen on asennettu sähkölukko, joka avautuu kaikille vuosijäsenille annettavalla treenikortilla ympäri vuoden ja vuorokauden. Voit treenata juuri silloin kuin sinulle sopii!

Vuosijäsenyydellä kiipeilet vaikka keskellä yötä!

Miksi?

Haluamme tarjota aktiivisille treenaajille mahdollisuuden harjoitella vapaasti omien aikataulujen mukaan. Haluaisitko treenata aikaisin aamulla tai olisiko joskus jäädä hallille hallin sulkemisajan jälkeen? Vai oletko kenties vuorotöissä ja treeni olisi mukava tehdä vaikka keskellä päivää? Tai tekisikö mielesi tehdä lyhyt alkulämmittely ennen ulkokiipeilyä?

Jatkossa kaikki nämä ovat vuosijäsenille mahdollisia!

Miten vuosijäseneksi pääsee?

Vuosijäseneksi voit liittyä BoulderSaimaan kassalla. Aluksi käymme läpi sopimuksen ja muutamia yleisiä asioita, jonka jälkeen henkilökuntamme antaa sinulle oman avainkortin, jolla pääset treenaamaan juuri silloin kuin sinulle sopii.

Vuosijäsenyys maksaa 55€/kk ja opiskelijoille 50€/kk. Vuosijäsensopimus tehdään vähintään vuodeksi, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Vuosijäsenyys laskutetaan kerran kuukaudessa.

Vuosijäsenyys sisältää jatkossa:

24/7 treenimahdollisuus

10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (pl. ruuat ja juomat)

BoulderSaimaan treenipaita

Vuosijäsenyyden hinnat:

Aikuiset 55€/kk

Opiskelijat 50€/kk

Alle 15v 45€/kk 

Asiakkailta saamamme palautteen perusteella vuosijäsenyyden uudistus on tarjonnut monelle aivan uudet harjoittelumahdollisuudet vaikkapa vuorotyön rytmittämässä arjessa. Tervetuloa mukaan!

Liity vuosijäseneksi ja treenaa juuri silloin kuin se sinulle sopii. Vuosijäsenyydet myynnissä kassallamme!