kiipeilyn vuoksi
Ohjattua junioritoimintaa BoulderSaimaalla

KIIPEILYN VUOKSEN OHJATUT JUNNURYHMÄT

Kiipeilyn Vuoksi

Kiipeilyn Vuoksi on 2009 perustettu rempseä Etelä-Karjalainen kiipeilyseura, joka järjestää muun muassa ohjattua junioritoimintaa BoulderSaimaan tiloissa.

Junioritoiminnan ohella seura järjestää myös ulkokiipeilyretkiä ja muuta kiipeilytoimintaa. Yhtenä kehityskohteena on myös kilpakiipeilytoiminnan kehitys alueella niin lasten, nuorten kuin aikuistenkin osalta. Seuratoiminnan tavoitteena on saada Etelä-Karjalassa uusia kiipeilijöitä lajin pariin ja nostaa kiipeily harrastuksena sekä urheilulajina uudelle tasolle.

.

Kiipeilyn Vuoksen junioritoiminta

Seura järjestää ohjattua kiipeilytoimintaa kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Toimintaa kehitetään ja monipuolistetaan jatkuvasti junnukiipeilijöitä paremmin palvelevaksi. Seuran junioritoiminta ohjaa innokkaita nuoria myös ulkokiipeilyn pariin ja erilaiset retket tarjoavatkin oivan mahdollisuuden tutustua ulkokiipeilyyn kokeneiden harrastajien kanssa.

Seuran junioritoiminta on luonteeltaan henkilökohtaista ja helposti lähestyttävää. Seuran junioreiden valmennuspäällikönä toimii Sanna Leppänen. Seuran sisäharjoitukset järjestetään BoulderSaimaan kiipeilykeskuksella.

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet lasten kiipeilyryhmiin Kiipeilyn Vuoksen verkkosivuilla!

 

Kiipeilyn Vuoksi mediassa

www.kiipeilynvuoksi.fi

www.facebook.com/kiipeilynvuoksi

www.instagram.com/kiipeilynvuoksi

Lue lisää Kiipeilyn Vuoksen verkkosivuilta!