BoulderSaimaa
BLOGI KIIPEILYSTÄ JA IHMISISTÄ SEN YMPÄRILLÄ #SUOMENLESOINKIIPEILYBLOGI

Premium 10x kortti – kiipeilyä silloin kun sinä haluat!

Teksti & kuva: Tuomo

Vappuna 2019 BoulderSaimaan valikoimiin lisättiin uusi sarjakortti. Uudella premium 10x kortilla voit käydä harjoittelemassa vaikka joka päivä aamukuuden ja puolen yön välillä. Tämä mahdollistaa kiipeilyn juuri silloin kuin sinulle sopii, etkä ole enää sidottu hallin normaaleihin aukioloaikoihin. Näppärää!

Uusi premium 10x onkin oivallinen vaikkapa vuorotöitä tekevälle kiipeilijälle.

Kortin normihinta on 105€, opiskelijoille 100€ ja alle 15-vuotiaille 85€. Hinnat eivät sisällä varustevuokraa. Kortin käyttöaika on vuosi ostopäivästä.

Miten uusi kortti toimii?

Premium 10x kortti ostetaan kassalta normaalien sarjakorttien tapaan. Ostohetkellä käydään läpi hallin aukioloaikojen ulkopuoliseen käyttöön liittyvät ohjeet ja säännöt. Maksun jälkeen sähköpostiisi lähetetään henkilökohtainen avauslinkki, jota käyttämällä saat oven jatkossa auki joka päivä klo 06.00-23.59. Aina kun käytät linkkiä oven avaukseen, järjestelmä veloittaa yhden käynnin asiakastililtäsi ja näyttää jäljellä olevien käyntien määrän. Yhdellä kerralla voit kiipeillä niin kauan kuin haluat.

Nappaa kesäpremium 10xkortti ja treenaa silloin kun sinulle sopii!

Varmista kesän hyvät kiipeilyolosuhteet säästä riippumatta! Kesäpremium 10x nyt 90€ (norm. 105€). Kesäpremium kortti voimassa 30.8.2019 asti, eikä sitä voi yhdistää normaaliin 10x korttiin.

Uudella premium 10x kortilla treenaat juuri silloin kuin se sinulle sopii!