BoulderSaimaa
BLOGI KIIPEILYSTÄ JA IHMISISTÄ SEN YMPÄRILLÄ #SUOMENLESOINKIIPEILYBLOGI

Tiistaitreenit BoulderSaimaan YouTubessa!

Teksti ja kuva: Tuomo

Tiistaitreeni on BoulderSaimaan uusi, kiipeilyn harjoitteluun keskittyvä videopankki, jota julkaistaan BoulderSaimaan YouTube- kanavalla. Harjoitusten sisällöstä vastaavat Onni Hämäläinen ja Tuomo Lankinen. Onni on fysioterapeutti ja liikkeen moniosaaja, jolla on vuosien kokemus kiipeilystä ja sitäkin laajempi erilaisista liikuntamuodoista. Tuomo on puolestaan reilussa viidessätoista vuodessa ehtinyt testailla monenmoiset kiipeilytreenimuodot.

Tiistaitreeneissä Onnin kontolla ovat liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa parantavat harjoitukset. Onnin treenit sisältävät yleensä erilaisia kehonpainolla tai yksinkertaisilla varusteilla tehtäviä harjoituksia, jotka parantavat liikkuvuutta, voimaa ja kehonhallintaa.

Tuomo puolestaan vastaa erilaisista kiipeilyharjoitteista. Tuomon tiistaitreeneissä käydään läpi erilaisia vieläkin spesifimpiä kiipeilyn harjoitteluun soveltuvia treenejä.

Kannattaa laittaa kanava tilaukseen, jolloin saat ilmoituksen kun uusi tiistaitreeni on katsottavissa. Sisältö on maksutonta.

Treenivideoita päivitetään BoulderSaimaan YouTubeen joka toinen tiistai. Voit tutustua tiistaitreenikirjastoon täällä ja tsekkaa uusin tiistaitreeni alla olevalta videolta!