Lahjakortti

10,00 200,00 

Lahjakortti BoulderSaimaan kiipeilykeskukseen!

Tuotetunnus (SKU): Lahjakortti Osasto:

Kuvaus

BoulderSaimaan lahjakortti on mukava tapa muistaa lähimmäistä! Kortille voi valita haluamansa summan ja lahjan saaja voi käyttää sen maksuna joko kiipeilyyn tai tuotteisiin. Lahjakortti toimitetaan lahjansaajan sähköpostiin.

Etkö tiedä minkä summan valitsisit? Alla muutamia ehdotuksia!

Kiipeilykokeilu oikeuttaa kertakäyntiin BoulderSaimaalla. Kiipeilijän käytössä ovat boulderseinät sekä automaattivarmisteiset linjat köysiseinällä. Hintaan sisältyvät varusteet sekä alkuopastus. Kiipeilykokeilun hinta on 20€ aikuisilta ja 16€ alle 15 v. lapsilta sekä opiskelijoilta. Kiipeily on hauskinta porukassa, joten jos lahjakortille valitsee useampaan kiipeilykokeiluun oikeuttavan summan, voi lahjansaaja kutsua myös ystävänsä mukaan.

Kymmeneen käyntiin BoulderSaimaalla oikeuttava 10 x kortti on erinomainen lahja jo kiipeilystä innostuneelle! Sen voi valita tarpeen mukaan joko vuokravarusteilla tai ilman. 10 x kortin hinta on 65€ – 115€, katso tarkemmat tiedot hinnastosta!

BoulderSaimaan kiipeilykurssit auttavat kehittymään kiipeilyssä. Valikoimasta löytyy kursseja niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin kiipeilijöille. Kurssien tarkemmat tiedot sekä hinnat löydät täältä!

Lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Lisätiedot

Lahjakortin summa

20 €, 40 €, 60 €, 100 €, 200 €, Muu summa